Læg laksen i et ovnfast fad med skindsiden ned af. lidt olie til at smøre fadet med. Laks med grønpesto er næsten mere simpelt, at tilberede end at stege et stykke kyllingebryst på panden
Luk hele herligheden grundigt og læg det i et ildfast fad. Disse forårsfornemmelser gav mig lyst til at køre forbi et røgeri og købe varme fiskefrikadeller til min frokost og et laksestykke til aftensmaden
Bag laksen i ca. 4 Laksefileter af god kvalitet, f. 2) Kom vin, vand og lidt olivenolie sammen med laksefileterne i et ildfast fad. 6) Når laksen er færdig portionsanrettes den. Ved siden af laksen anrettes salaten - først blomkålsblandingen, herefter dryppes med dressing og til sidst toppes med parmasan 4 personer. 4 Laksefileter af god kvalitet, f
Placer laksen i et ildfast fad med bagepapir. Jeg må nok indrømme, at jeg er en ret stor fan af denne lækre fisk – der er ikke meget, der slår et simpelt stykke frisk, ovnbagt laks
Læg laksen i et ovnfast fad og pens den med halvdelen af marinaden. Laks er i sig selv virkelig lækkert, men det er ikke nogen grund til ikke at give det endnu et pift op af skalaen
Krydderierne lægger man i fadet sammen med laksen fra starten – både over og under stykkerne. Hjemmelavet gravad laks, der smelter på tungen, krydret med årstidens krydderurter
Når du har blandet det hele godt, kommes det ned i et ovnfast fad. At stege en laks med skind er en smagsoplevelse uden lige, som jeg åbnede øjnene op for i forbindelse med dette valgfag, som jeg har på skolen