N. y. d. e. l. i. g. v. å. r. t. ✿. D. u. n. k. s. j. æ. f. ø. ,. o. a. m. F. -. p. h. ღ. T. 4. 6. x. 1. 2. 5. b. 0. /. c. H. P. S. B. C. è. î. 3. K. 8. L. V. Å. R. %. M. I. A. 7. O. ✿ l
Kom asparges, champignons og forårsløg på tallerkenen og lig laksen ovenpå. Laksen bliver stegt på panden, så skindet bliver dejlig sprødt, mens selve kødet er så mørt, at den glider fra hinanden ved blot et "touch" (hvilket du også kan se på mit billede)
Kom asparges, champignons og forårsløg på tallerkenen og lig laksen ovenpå. Laks med et sprødt skind med et utrolig mørt kød, som nærmest går fra hinanden blot du kigger på det
Den varmrøgede laks giver en dejlig, mild smag, der passer utrolig godt sammen med den cremede bygotto, sprøde asparges, masser af frisk dild og citron
Bland nu de grønne asparges i sovsen, hæld sovsen over den afdryppede (og kogte) pasta, læg laksestykkerne i midten og pynt med den sidste lime skåret i tynde skiver
N. y. d. e. l. i. g. s. o. m. r. v. æ. a. å. ☼. f. p. n. K. j. ø. t. u. k. b. ,. 1. ). L. c. 3. 5. O. h. 2. G. 8. 4. 0. S. E. ♪. ♫. •. *. ¨. ¸. ♥. B. A. ♥ l