Laks skæres i mindre stykker og fordeles direkte på tærtebunden. Alle ingredienser til tærtedejen blandes i en skål og æltes til det hele er en ensartet masse (nemmest på en køkkenmaskine)
I morgen skal vi nemlig have risotto med svampe og asparges, en klassiker herhjemme. Ja, som overskriften lyder, skulle vi i aften have haft en tærte med laks
Laksetærte med spinat og asparges. Tærte med røget laks og broc. Jeg må nok indrømme, at jeg er en ret stor fan af denne lækre fisk – der er ikke meget, der slår et simpelt stykke frisk, ovnbagt laks
Læs også spinat-lakselasagne / Laksetærte med spinat og hytteost / Pasta med røget laks, ricotta og spinat / Bygotto med varmrøget laks og asparges / Grove horn med laks, spinat og flødeost
En sprød og fedtfattig, grov bund med masser af dampet spinat, frisk laks, asparges og hytteost-top. (LINK) Da jeg kiggede listen igennem og fandt jeres favoritter, blev jeg mindet om, at jeg snart må lave denne spinat-æggewrap fyldt med røget laks, pesto og avocado igen
Derfor står menuen i dag på en super nem lakselasagne med asparges, røget laks og dild. Ugen starter ud med den lækreste deluxe lakseroulade med spinat serveret med en frisk melonsalat med avocado, ærter og ristede cashewnødder
Ovenstående er min favorit med laks, spinat, asparges og hytteost og jeres favorit er spinattærte med porrer og feta (nok fordi den både er sund og nem)
Ugens første dag står i fiskens tegn med bygotto med varmrøget laks, asparges og dild. Tærte er altid godt, og løgtærte er bare en af mine yndlingsvarianter
Dampede grønne asparges med pandestegt laks og sauce hollandaise( er ikke særlig fedtfattig) Laura fik pure af grønne asparges med pandestegt laks og sauce mousseline, nøj hvor hun nød det
Den står på bygotto med varmrøget laks, asparges og dild, der på samme tid er cremet og har bid. Ugen starter med en tærte, nærmere betegnet min yndlingstærte med laks, spinat og hytteost – en af bloggens mest populære opskrifter
Du kan sagtens fylde galetten med andre kombinationer som karamelliserede løg, timian og gedeost / laks, spinat og asparges / en klassiker som broccoli, skinke og feta / eller måske en sød version med bær, mørk chokolade og mandel-frangipane – husk dog at komme lidt sukker i både fyld og dej ved sidstnævnte