Start med at dræn rejer og asparges for vand. Det her er en fantastisk lækker sprød salat med rejer og varmrøget laks, som er værd at nyde sammen med et kold glas rosévin
Rognen kan fuldende en skøn og cremet grøntsagssuppe, fx af jordskok eller selleri, blive til en skøn forret sammen med nybagt brød og pocherede asparges, toppe en mad med skaldyrssalat eller hvad end du har lyst til
Server med det samme, gerne med en sprød salat til. Den varmrøgede laks giver en dejlig, mild smag, der passer utrolig godt sammen med den cremede bygotto, sprøde asparges, masser af frisk dild og citron
Vask og rens champignonger og asparges. Salat. Laks med sauterede grøntsager er endnu en sund opskrift, hvor jeg har udeladt kartofler, ris eller pasta
Nedenfor serveret med skindsteg laks og hollandaise. De grønne asparges knækkes der hvor de naturligt knækker over og retsen skæret i små passende stykker
Fordel rejer og laks over salaten og nyd. I dag har jeg eksperimenteret med laks dampet i soya, resultatet blev rigtig godt og både madlavning og opvask er en leg på denne måde