Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Opskrifter og tagget bagværk, lakrids, småkager, tranebær. De der småkager, du ved, dem med lakridspulver og tranebær
Bløde klassiske flødekarameller, med et twist af lakridspulver. 2 tsk lakridspulver (vi brugte Johan Bûlow. Rør lakridspulver i og hæld massen i en lille form fx 18×18 cm som er foret med bagepapir smurt med en tsk olie. 2 tsk lakridspulver (vi brugte Johan Bûlow
Blommer 1 1/2 kg halve rengjorte fri for sten 1 flaske portvin 300 g brun farin 1 tsk lakrids pulver eller evt anis En lille knold ingefær skraldet og skåret i skiver 1/2 tsk stødt kanel eller evt kanel stænger tørret
lakridspulverFremgangsmådeBundeStart med at lave bundene af marcipan. Når skummet er koldt kan der hurtigt piskes enten lakridspulver, frysetørrede hindbær i
lakridspulver. Flødeboller – vejen til den perfekte opskrift. Heldigvis var der stor kompetence at hente, og jeg fik en god opskrift, som jeg egentlig tog udgangspunkt fra, men erstattede glukosesirup med Fiber sirup (rene fibre og færre kalorier), og sukker med Suvida’s sukkererstatning (ingen kalorier)
Drys dem med fx lakridspulver, frysetørret bær eller krymmel – kun fantasien sætter grænser. Og lidt fingersnille Jeg har fundet frem til en opskrift, som jeg bruger hver gang, jeg laver flødeboller, og den virker bare
sukkerDerudover hvid chokolade til overtræk og lidt ekstra rå lakridspulver til pynt. ) Opskriften faldt jeg over inde hos Plat du Jour, og tænkte at dem måtte jeg ganske enkelt prøve, da jeg har en hel del lakridssirup fra Johan Bülow stående
Du kan også tilsætte smag som eksempelvis lakridspulver, vaniljepulver eller mynte, og lave mønstre ved at blande farverne på bagepladen, inden du sætter den i ovnen – dette giver en flot detalje
lakridspulver (Jeg brugte 1 spsk. med top af panduros lakridspulver)Skallen fra 1-2 økologisk lime (revet)300 - 400 gr. laves dagen før den skal bruges og stå på køl)Pisk fløde, lakridspulver og skallen fra 1 lime til en luftig skum. 1-2 spsk lakridspulver
Jeg blærede mig i går med den bombe af en kage, jeg lige havde bagt – uden at dele opskriften. 1 spsk engelsk lakridspulver. 1 spsk engelsk lakridspulver
lakridspulverLakridspulver til at trille fudgen i efter afkølingHæld sukker og fløde i en stor sautepande og smelt langsomt til sukkeret er opløst under omrøring
Der findes sikkert mange andre gode former for lakridspulver der snildt kan anvendes. bagepulver60 gram lakridspulver125 gram tranebær375 gram blødt smør500 grem rørsukker2 hele æg. 60 gram lakridspulver
Jeg har brugt lidt mindre lakridspulver end der er i den originale opskrift, jeg synes de er meget kraftige, især i forhold til de cookies jeg har lavet tidligere som kun har et touch af lakrids