Bland kiksekrummer og lakridspulver. Kom Digestive kiks i en frysepose, og knus dem til fine krummer ved at bruge en kagerulle eller kom kiksene i en foodprocessor
Du kan også tilsætte smag som eksempelvis lakridspulver, vaniljepulver eller mynte, og lave mønstre ved at blande farverne på bagepladen, inden du sætter den i ovnen – dette giver en flot detalje
fin lakridspulver. grov lakridspulver. 2-3 spsk fin lakridspulver. 1-2 tsk grov lakridspulver. Og det helt uden brug af en ismaskine og omrøring under frysningen
Når du har en jævn og smidig dej triller du kugler med hænderne og ruller dem i lakridspulver. 4 tsk pulveriseret lakridspulver. 4 tsk pulveriseret lakridspulver
Når man har vurderet at skummet er færdigpisket, tilsættes det fine lakridspulver og der piskes videre et par sekunder til det er blandet godt ind i marengsen
Men brug hvad du kan forestille dig af farvet sukkerkrymmel, hakkede nødder, andre frysetørrede bær, smeltet chokolade, grofthakket chokolade eller lakridspulver
lakridspulverFremgangsmådeBundeStart med at lave bundene af marcipan. Når skummet er koldt kan der hurtigt piskes enten lakridspulver, frysetørrede hindbær i
lakridspulver (Jeg brugte 1 spsk. med top af panduros lakridspulver)Skallen fra 1-2 økologisk lime (revet)300 - 400 gr. laves dagen før den skal bruges og stå på køl)Pisk fløde, lakridspulver og skallen fra 1 lime til en luftig skum. 1-2 spsk lakridspulver