Du kan også tilsætte smag som eksempelvis lakridspulver, vaniljepulver eller mynte, og lave mønstre ved at blande farverne på bagepladen, inden du sætter den i ovnen – dette giver en flot detalje
fin lakridspulver. grov lakridspulver. 2-3 spsk fin lakridspulver. 1-2 tsk grov lakridspulver. Og det helt uden brug af en ismaskine og omrøring under frysningen
chokoladepålægget til med lakridspulver eller lignende først. Og selv om jeg jo stadig ikke tåler chokolade, så må jeg jo en gang i mellem tage en for holdet… Og det blev så i dag Desuden nærmer vi os jo med hastige skridt konfekt-, småkage- og alle-undskyldninger-gælder-måneden, så måske var det en udmærket joker at have i ærmet – sundt chokoladepålæg med kikærter
vaniljepulver, lakridspulver, frysetørret bærpulver, knust frysetørret kaffe eller lign. Du kan altid bruge det igen til kage, ny temperering, varm chokolade eller lign
Når du har en jævn og smidig dej triller du kugler med hænderne og ruller dem i lakridspulver. Jeg har det fantastisk, har masser af energi og craver ikke slik og kage længere
Når man har vurderet at skummet er færdigpisket, tilsættes det fine lakridspulver og der piskes videre et par sekunder til det er blandet godt ind i marengsen
Men brug hvad du kan forestille dig af farvet sukkerkrymmel, hakkede nødder, andre frysetørrede bær, smeltet chokolade, grofthakket chokolade eller lakridspulver
lakridspulverFremgangsmådeBundeStart med at lave bundene af marcipan. Når skummet er koldt kan der hurtigt piskes enten lakridspulver, frysetørrede hindbær i
Marskagens frække fætter. det beskriver vist meget godt denne kage. ) Den er lige så nem at lave og herhjemme står den nu i stærk konkurrence til marskagen