lakridspulver. Flødeboller – vejen til den perfekteopskrift. Som barn fik jeg dem alt for oftei skolen, når en havde fødselsdag, og har egentligikke smagt dem siden
Ved servering rulles disseilakridspulver og resten opbevares i køleskab. Disselakridskugler køres bedst på foodprocessor i nævnt rækkefølge og trilles først ilakridspulver ved servering, da pulveret ellers suger fugt tilsig og bliverkedeligt
ren lakridspulver (alt efter hvor godt du kan lilakrids). Opskriften er ikkediætvenlig eller lowcarb, men fyldt med naturlig sødme og næringsrigekalorier som kan nydes med god samvittighed som alternativtil chokolade eller kage til de lange aftener på sofaen her ivintermørket
Hvis du er glad for lakrids, tror jeg, det kunne smage rigtig godt at puttelidtlakridspulveri. Sagen var den, at vi dels skulle høre en masse om COOP’s Savannah-produkter, og dels skulle bruge dem i en række søde sager, vi skulle fremstille på forskellige hold
Når dadler og chokolade er blandet godt, former du kugler af massen og triller dem ilakridspulver. Håber i alle havde en fantastiskafteni går med dem i har kær
½ tsk stjerneanispulver (kan erstattes med lakridspulver). ½ tsk lakridspulver. Dejlig blød honningkage med et strejf af lakridsHonninghjerter og honningkager er ligemig