dk, og vi fejrer sommerens komme med en sund lakridsis rig med Umami. Foruden tangs evne til at fuldende retten, er den en komplimentær ingrediens til lakrids, og i denne friske lakridsis, er dette ingen undtagelse
chokoladeis, hasselnøddeis, nederst fra venstre, chokolade/mint is, lakridsis, kirsebæris (undskyld at der er spist af de to i midten inden jeg tog billeder)
Istedet fik vi is til fra min lokale ispusher, hjemmelavet vanilje, pistacie eller lakridsis, hvilket også passede rigtig godt både til squashkagen og til det dejlige sommervejr vi har haft idag
Så kan der både laves lakridsis til svigermor og pistacieis til svigerfar. Hjemmelavet sorbet, is eller granitas af høj kvalitet har aldrig været hurtigere at tilberede
Lakridsis. Hjemmelavet lakridssirup. Er man til en mindre fed udgave af lakridsis kan man evt. Denne is er kørt i en ismaskine, men det kan også lade sig gøre, at lave lakridsis uden ismaskine, det kræver blot mere tid, eftersom man jævnligt skal røre i isen under nedfrysningen for at undgå krystaller i isen