Jeg har brugt lidt mindre lakridspulver end der er i den originale opskrift, jeg synes de er meget kraftige, især i forhold til de cookies jeg har lavet tidligere som kun har et touch af lakrids
Rist nødder, havregryn, sukker og lakridspulver på panden til det er gyldent. Lakridspulver. 15 små æbler60 g sukker2 tsk vanilje sukker1 dl vand6 store spsk havregryn4 store spsk hasselnødder1 spsk lakridspulver2 spsk sukker1/4 ltr piskeflødeSådan gør du. 1 spsk lakridspulver
Her får du så opskriften på, hvordan man laver basisdejen til disse småkager, også kan du selv tilføje citronskal, chokolade, lakrids eller en anden lækker smag
Lakrids, hindbær & chokolade. Rå vanillepulver (efter smag). Lakrids is. Jeg startede med at blende bananerne først og tilsatte efterfølgende lidt vanillepulver, honning og en anelse fløde (brug en ske og tilsæt fløden, lidt ad gangen) isen må ikke blive for tynd