Hej kagefansI den her uge vil jeg eksperimentere med chokolade lakridsmuffins og her er ingredienserne til 10 stk. Muffins125 g smør1 dl vand225 g sukkerKorn fra 1/2 stang vanilje3 store hele æg140 g hvedemel50 g kakao1/2 tsk bagepulver10 muffinforme1 glas lakridssirup (du skal ikke bruge det hele, men det er også meget velsmagende på is, fx. Salling Super)FrostingEn pose eller dåse god blød sød lakrids300 g flormelis100 g smør40 g kakaoCa
Familien er enige om at mine fennikel muffins med den milde smag af lakrids smager rigtig godt. Fennikel er en lækker sprød grønsag, der smager af lakrids
Pink protein muffins med banan. Opskriften er ikke diætvenlig eller lowcarb, men fyldt med naturlig sødme og næringsrige kalorier som kan nydes med god samvittighed som alternativ til chokolade eller kage til de lange aftener på sofaen her i vintermørket
) Opskrift til ca. ) Med skatten mener jeg selvfølgelig de lækre lakridser, som her er brugt - nemlig HARIBOs moneter, som er en lækker lækker og blød lakrids, som passer perfek til bagværk, da den ikke bliver hård som sten, når bagværket er kølet helt af, og det er jo ret vigtigt i eksempelvis en muffin
Jeg har fremtryllet lidt rabarbermuffins med lakrids på toppen til aftenkaffen, men det er jo vigtig lige at kontrollere kvaliteten, før man sætter dem på bordet – jeg kan afsløre, at de smager skønt…
Rabarbermuffins med lakridstop. Når bundene er kølet helt af, spreder du lemoncurd ud på halvdelen af bundene (jeg dryssede lidt lakridspulver ovenpå for at give dem et ekstra tvist) og derefter gul glasur ud på de resterende
Det blev til denne opskrift, hvor jeg fulgte grundelementerne fra Almanakken, men ændrede lidt. Og det fødte idéen om også at bruge lidt hindbær, lakrids og noget af vores magnumsize hvid chokoladeplade fra Lindt
For at fejre det har vi en lækker & anderledes muffinsopskrift til jer. De mystiske muffins bliver kaldt hindbær muffins med sød finsk lakrids+lakridsglasur
Denne opskrift har jeg selv ændret i, så den er sundere end den rigtige udgave. Hindbær og lakrids går godt sammen siger mange, så det skulle da afprøves i nogle muffins
Jeg spiser også gerne kage selv, det kan jeg vist ikke sige mig fri for, men hvis jeg havde et valg, ville jeg til hver en tid vælge en håndfuld lakrids i stedet
Muffins med banan og nødder. Hvis du følger bloggens facebook har du set, at jeg har blæret mig med både denne opskrift + forrige opskrift på kokos-is – som er eminent