Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version af lakridskarameller. Opskriften er næsten den samme som saltkaramellerne, men med knuste lakridsbolsjer og rullet i rålakridspulver Mums
lakridsdrys. Så hvorfor ikke vælge dadlerne, og lave noget lækkert guf. Lakrids kan man efterhånden proppe i hvad som helst, men så længe det smager godt, så gør det jo ikke noget
Dertil drikker jeg som regel en stor kop the med smag af lakrids, mint eller noget andet lækkert. Jeg napper en shake og har en lille fin tupperware med nødder og grøntsagsstave med til at guffe i pausen på min forelæsning
Alle varianterne smagte faktisk vildt godt, men min favorit var helt klart pebernøddeversionen, hvorefter lakridsversionen og choko-kanelversionenkom på anden- og tredjepladsen
kokos, kaffe, lakrids, sukker-pynt, ristede nødder m. I weekenden lavede jeg gufboller, eller flødeboller var det faktisk, men jeg har tilladt mig at kalde det gufboller, når nu der ikke er fløde i og guf lyder da mere tiltalende end fløde
Det er dog rart med alternativer og variation, så det er bare med at gå i gang med at skifte mars, bounty og snickers (for ikke at tale om vingummi, lakrids og andet slik) ud med andre sundere og mere naturlige løsninger, som jeg er overbevist om at vores kroppe har langt bedre af
Men jeg vidste, at det var noget med hindbær og lakrids, så. nam nam, guffeguffeguffe. Nu er jeg generelt ret vild med både lakrids (*host*) OG hindbær, så det var jo gudeføde