Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version af lakridskarameller. Opskriften er næsten den samme som saltkaramellerne, men med knuste lakridsbolsjer og rullet i rålakridspulver Mums
Jeg elsker når lækre desserter, kager, is…. Så jeg lavede marengs med lakrids. 4 tsk lakridspulver – der findes mange forskellige slags, men jeg har fået en fra Johan Bülow i gave. Pisk 2 tsk lakridspulver i (smag til om du synes der skal mere i). Drys lakridspulver over marengsen og bag dem i ovnen ved 100 grader i ca. 4 tsk lakridspulver
Posted on juni 1, 2015 by Maiken Larsen in Desserter, Proteinbarer, Snacks. Findes der noget mere fristende at have i køleskabet end hjemmelavet proteinbar
De hersens lækre små macarons var ligeledes en del af desserten på Oskars fødselsdag i søndags. De er fyldt med lækker saltlakrids-ganache og cremet Dulce de leche, og de lod også til at falde i fødselsdagsbarnets smag
Skulle bruge dem til en nem dessert i går og det passede lige med at jeg havde nogle stykker i overskud til et par uventede gæster, som jeg var så heldig kom forbi i dag
Desserter og søde sager er som tidligere nævnt min helt store passion. Så derfor skal der selvfølgelig prøves nye opskrifter i køkkenet, og i dag har jeg bagt marengslagkagebunde med lakridssmag
De her super lækre brud lavede jeg som pynt/ tilbehør til en dessert her i weekenden. lakridssirup. Klip lakridserne i små stykker, og fordel dem på et lille skærebræt med bagepapir
Denne opskrift på chokoladeganache er virkelig lækker både i desserter og kager. Jeg har valgt at tilføje lakridspulver i min opskrift, da jeg synes kombinationen af chokolade og lakrids smager helt fantastisk
Jeg lavede disse sunde ispinde til min lillebror, der elsker at få dessert. De falt i rigtig god jord hos ham, men lakrids pulveren kan sagtens udelades, det er bare med til at gøre den lidt mere spændende, så voksne også kan spise med
Jeg har således lavet denne med mørk chokolade og hasselnødder (klart min personlige favorit), mørk chokolade og appelsinskal (kommer stærkt lige efter) og endelig hvid chokolade/lakrids (jeg er måske ikke så meget en lakrids-pige)