Bland den bløde smør med stevia sukker, vaniljesukker og lakridspulver. De her cookies er ekstra sprøde og fylder ingenting i maven, hvilket hurtigt kan resulterer i, at man spiser nogle stykker
Kombinationen af hvid chokolade, lakrids og pistacienødder er rigtig lækker. Min veninde Sus bød forleden på disse fantastisk gode (og flotte) cookies – eller store småkager om man vil – som hun har fundet opskriften på i Femina
lakridspulver. 2 tsk lakridspulver. Opskrift til ca. 20 stk. 50 g øko smør eller olivenolie. 1 banan. 75 g kokossukker (eller det kan helt udelades - eller erstattes af en banan mere)
Jeg har brugt lidt mindre lakridspulver end der er i den originale opskrift, jeg synes de er meget kraftige, især i forhold til de cookies jeg har lavet tidligere som kun har et touch af lakrids
Her får du så opskriften på, hvordan man laver basisdejen til disse småkager, også kan du selv tilføje citronskal, chokolade, lakrids eller en anden lækker smag
Jeg havde taget en rulle lakridsmarcipan med, fordi jeg ville prøve at lave disse cookies. Nu har jeg stået og kigget på den opskrift i flere uger på mit arbejde (jeg arbejder i LAKRIDS by Johan Bülow), og nu fik jeg endelig tid til at lave dem
Hvad enten det er chokolade, krymmel, m&m's, lakrids, nødder, sukker knogler osv, osv. Og hvad passer bedre, end små (u)hyggelige knogle-cookies, når vi jo har ramt oktober måned og dermed Halloween måneden, samtidig med, at pigerne fra studiet kiggede forbi til aften-hygge igår aftes
- og endnu mere lakridsGodtnok er jeg vild med lakrids, men fordi der dukker så mange opskrifter med lakrids op på bloggen lige for tiden er jo, at jeg har det skønne skønne samarbejde med HARIBO, hvor jeg eksperimenterer lidt med brug af lakrids i diverse søde sager
Jeg har således lavet denne med mørk chokolade og hasselnødder (klart min personlige favorit), mørk chokolade og appelsinskal (kommer stærkt lige efter) og endelig hvid chokolade/lakrids (jeg er måske ikke så meget en lakrids-pige)