Hvis du gør som på billedet, kan det trækkes væk når kagen er pyntet og du har et rent kagefad. Det er første gang jeg har lavet kage med mousse og første gang, at jeg har overtrukket med frosting, så jeg er egentlig godt tilfreds med resultatet
På billedet har jeg drysset lidt indfarvet sukker (købt i Panduro hobby) i form af et græskar. Rør sukker, æg og olie med en håndmixer eller en røremaskine til du har en ensartet masse
Jeg er i disse dage ved at lægge sidste hånd på en bog om lagkager, og derudover har jeg lige haft fødselsdag, og så er det jo meget oplagt, at man tænker i lagkagebaner
Det er en let videreudvikling af en af mine gamle klassikere, som klart er en af mine yndlingslagkager og en, som fødselsdagsgæster er helt vilde med herhjemme
Eller nej, det er faktisk kæmpe optur med den her opskrift. Måske får du et billede eller to på Instagram fra det skønne Tenerife (varmt håber jeg i hvert fald
Den færdige lagkage – pyntet helt simpelt med nøddecrunch, friske hindbær og marcipan. Alternativt kan du selv lave en af bølgepap og kageplast, som jeg har gjort på billedet nedenfor (bølgepap er købt hos isenkræmmeren og er det, som de bruger til indpakning
… serveret med en smule frugt i sukkerlage og et let drys chokolade. Æggehviderne skal være helt stive og skålen skal uden problemer kunne vendes på hovedet – som en slags klæg gele det vil klæbe til piskeriset – se billedet
I anledning af de (par) rigtig dejlige sommerdage, vi havde over weekenden, fandt jeg et billede frem fra sidste sommer - hvor vejret da vist for øvrigt heller ikke var noget at prale af
Han er vild med vores familieopskrift på "Den Du Ved Nok", der er en chokoladekage med en tyk, kokos/chokoladeglasur i et generøst lag, men vi synes næsten, at den skulle gøres lidt mere festlig, nu hvor det var fødselsdag
Her er et billede af kagekonen – der dog er pyntet med slik, som ikke er low fodmap venligt. Jeg bagte almindelige hvedeboller og speltboller, brunsviger kagemand – med udgangspunkt i min brunsviger opskrift, roulade og muffins