Min far kan hverken lide fondant eller flødeskum, så da min mor bad mig lave en lagkage til fejringen af hans fødselsdag, måtte jeg jo lige tænke over hvordan det så skulle være når nu jeg ikke måtte lave en traktor i fondant (han er landmand)
Min veninde og jeg har sammensat denne smukke kage og jeg er stolt over det flotte resultat. Lagkagen består af en syrlig/frisk brombærmousse, en sød astimousse og nogle lækre saftige nøddebunde med bid i
REKLAME. Hvorfor nu dette samarbejde. Jeg er i fuld gang med at bage kager til min Lagkagebog, der udkommer til foråret – vi skubbede udgivelsen ind i 2018, som I måske husker I den forbindelse så har jeg lagkage på hjernen, og da jeg med stor glæde indgik samarbejde med Kontra Coffee om at udvikle en opskrift, ja, så kan I vel nok fortså at valget faldt på at lave en saftig mokkalagkage med hasselnødder og bidder af syrligt æble
Jeg er i disse dage ved at lægge sidste hånd på en bog om lagkager, og derudover har jeg lige haft fødselsdag, og så er det jo meget oplagt, at man tænker i lagkagebaner
Det er en let videreudvikling af en af mine gamle klassikere, som klart er en af mine yndlingslagkager og en, som fødselsdagsgæster er helt vilde med herhjemme
REKLAME – opskriften er udviklet for Callebaut Chokolade. Forkæl dine smagsløg med denne syrligt søde blåbærmousse, luftige vaniljebunde og en fløjsblød ganache, der smelter på tungen
Måske nogle af mine andre lagkager også er noget for dig. Derudover så kan min mor godt lide lette kager, men også gerne noget med en god creme… Og når man kommer mascarpone i moussen, så får man en skøn cremet mousse, som er bare lige en tand mere heftig end en almindelig mousse lavet udelukkende på fløde