Bag lagkagebundene i en smurt lagkageform eller springform. Lagkagebunde er nemme at bage selv og smager så meget bedre en dem man køber (som vist iøvrigt ikke er veganske
Som fx, at lægge et vådt viskestykke rundt om springformen, så bage og hævder de mere ensartet. Jeg har efterhånden bagt lagkagebunde efter denne nemme opskrift rigtig mange gange – og elsker at forfine opskriften og finde på noget, det gør dem endnu bedre
Disse lagkagebunde er lækre og utrolig nemme at bage. Man kan også bruge denne opskrift til at lave mørke lagkagebunde, så skal der en smule kakao i også
Smuldrebundene havde trods alt ikke smuldret så meget, at de ikke kunne ligge mellem lagene, og de giver nu en anden smag i kagen, end almindelig lagkagebunde gør
Lagkagebunde (fra AMO). Kom dejen i en smurt springform - kom enten al dejen i formen og del den i tre bunde efter bagning, eller del dejen i tre og bag bundene én ad gangen (jeg synes, det sidste er nemmest)
Læg en lagkagebund i bunden af en springform. Dæk toppen af fromagen med 3-4 dl appelsingele, afhængigt af springformens diameter, og lad det køle et par timer mere indtil gelen er stivnet
Lagkagebunde. Det er lettest, hvis den runde springform, som du har brugt til at bage bundende er stor nok til, at du kan samle lagkagen i den, så bliver snittet nemlig også ganske nydeligt
Lagkagebunde. kommes i en springform beklædt med et stykke tilklippet bagepapir i bunden. Lagkagebunde. Den 5 april havde jeg fødselsdag og i den forbindelse serverede jeg en flag kage for mine gæster