Min datter ønskede hindbær mousse og chokolade mousse, så det kom der selvfølgelig i. Jeg har efterhånden bagt lagkagebunde efter denne nemme opskrift rigtig mange gange – og elsker at forfine opskriften og finde på noget, det gør dem endnu bedre
En dejlig lagkage med chokolade/orangecreme. Lagkage med choko/orangecreme3 lagkagebunde, hjemmelavede eller købteCirka 1 glas nutella½ l piskefløde1 økologisk appelsin1 banan (eller en endnu friskere frugt) En håndfuld makronerPynt i form af nødder og friske bærPisk fløden godt stiv. 3 lagkagebunde
Smuldrebundene havde trods alt ikke smuldret så meget, at de ikke kunne ligge mellem lagene, og de giver nu en anden smag i kagen, end almindelig lagkagebunde gør
Lagkagebunde. Chokolademousse. Du får det bedste resultat, når du skal samle kagen, hvis du kommer mousserne på lagkagebundende hurtigt efter, at mousserne er færdige
Brombær pure lægges nu ovenpå lagkagebunden. Den hvide chokolade smeltes og tilsættes. Placer den frosne bær/lagkagebund i midten og tryk den ned så netop at kun lagkagebunden kan ses