Det er en let videreudvikling af en af mine gamle klassikere, som klart er en af mine yndlingslagkagerog en, som fødselsdagsgæster er helt vilde med herhjemme
En let, smuk og høj lagkage, der med sine pistaciebunde, hvide chokoladecrememed citron, samt friske hindbær, smager helt fantastisk dejligt - og lidt af spirende forår og begyndende sommer
De lyse bunde er helt almindelige, dem kan du bare google, men så var der den fantastiske hvid chokolademousse, der er lavet næsten som jeg plejer at lave min hindbærcreme, men blot uden hindbær
Hvid chokoladebrud (tempereret hvid chokolade drysset med topping). Lagkagen består af en syrlig/frisk brombærmousse, en sød astimousse ognogle lækre saftige nøddebunde med bid i
Glutenfri lagkagemed chokonøddebunde oghindbær på toppen. Top med friske hindbær. Friske hindbær. Bland de finthakkede hasselnødder med mørk chokoladeog sukker
Datteren havde selv fået lov til at vælge og hun ønskede sig en lagkagemedchokoladeoghindbær. laves en cirkel til toppen af lagkagenog brede strimler til siderne af lagkagen
Den færdige lagkage – pyntet helt simpelt med nøddecrunch, friske hindbærog marcipan. Det er min favoritopskrift på lagkagebunde – lyse bunde m/hvid chokoladeog marcipan – og jeg bruger den ofte
Det er lettest, hvis den runde springform, som du har brugt til at bage bundende er stor nok til, at du kan samle lagkagen i den, så bliver snittet nemlig også ganske nydeligt