Nemme og lækre lagkagebunde4 æg160 g sukker1 stor spsk vand (kan undlades)1 stor tsk vanillesukker1 knivspids salt120 g hvedemel1 tsk bagepulver(4-8 spsk kakao for mørke bunde)Portionen giver3 bunde ved Ø22 cm2 bunde ved Ø26-28 cmHusk at alle ingredienser skal have stuetemperatur ved påbegyndelse
Læg en lagekagebund over og smør med resten af hindbærmarmeladen. Sådan her kan en rigtig fødselsdagslagkage se ud, hvis du vil give den fuld gas, og der ikke skal spares på hverken fløde, smør eller god chokolade
Opskriften fandt jeg ved at google 'nemme lagekagebunde' og landede så ved Frau Pultz, som på sin blog giver en god (billede) fremgangsmåde, som ikke kan måle sig med min
GUIDE (med links til begynder). Kom godt i gang med din første fondantkage. Sæt dig ind i opskrifterne - måske noget kan eller skal forberedes/laves før anvendelse