Du samler til sidst jordbærtærterne ved at fordele et godt lag creme på den helt afkølede tærtebund, og pynte med jordbær – og vær nu klar til at indtage en himmerigs mundfuld af en lækker fredagskage
Lagene i kagen – “Hvad er der bag masken. Det sidste mousse smøres på den sidste bund, og bunden/toppen kommes ovenpå kagen (med moussen ned mod nødderne)
Herefter drysses der med nøddeflagerne, så de fordeles over hele kagen. En bradepande beklædes med bagepapir og fragilité-massen fordeles i et jævnt lag
) Det er også meget fint, at Christian har nogen at nyde desserten sammen med, for jeg tåler desværre ikke den slags så godt, så jeg springer oftest den slags over
Det var meningen, at der kun skulle frosting mellem lagene, men jeg havde tilfældigvis noget nykogt æblegrød, så det kom i midten og gav en dejlig friskhed til al det søde
De hakkede nødder vendes i massen og der kommes bagepapir i en springform. Jeg havde egentlig planlagt at den skulle laves med hindbærcreme men da jeg ikke fik kølet hindbærene ordenligt ned før jeg blandede det med flødeskum, skilte det hele desværre
Lagkagen bliver dog hurtigt høj (og flot) når bundene er hjemmebagte og sagtens tåler lidt tykkelse. Jeg ville også udvikle lidt på bundene – de blev dog så ufatteligt lækre