Løgene pilles og skæres på den brede led, så du står med noget der ligner to, solide løgringe. Tag kødet ud af posen og rens for krydderurterne (gem væsken fra posen til saucen), inden kødet skal på en grill så varm som bare pokker, så du får den fineste og lækreste stegeskorpe – pas på, for der kommer sgu’ lidt flammer, for fedtet for kødet er nogen nær flydende i forvejen, når det rammer grillen
Vi plejer at lave coleslaw, når vi får pulled pork – men ikke i dag – det skulle være a la almindelig burger – med snittet kinakål, agurk, løgringe og tomatskiver – og noget dejligt Miracle whip – til at “lime” det hele sammen med
Tilsætløgringene og lad dem karamelliserer langsomt ved middelvarme. Jeg måtte gå til og fra opgaven op til flere gange og virkelig tage mig sammen for ikke at ligne en panda efter blot to strøg med kniven
Grill skiverne til de er gyldne. Her er selleribøffen dresset op til fest med svampe og nødder. Drys med lidt salt og peber og sæt pladen under grillen
Hellman mayo, kom iceberg, bøffen, tomat, drueagurk og løgringe på. en hjemmelavet kryddermayonnaise, og lav rigeligt så der også er til dip, til fritterne (se opskrift) el