Foccacia er et madbrød, som passer ualmindeligt godt til f. Nu har jeg efterhånden fået rigtig meget ros for mit foccacia brød, som er blevet bagt herhjemme en hulens masse gange
Så fedt når der lige er noget nemt man kan bikse sammen og som bare ser og smager lækkert. Disse blev serveret med pasta m/hjemmelavet pesto, grøn salat og en stor skål ris til manden som ikke er til pesto, og så selvfølgelig vores gode madbrød
Det har han skam ret i, det lyder ganske lækkert. Rasmus foreslog også at man kunne lave en grovere dej, og smøre den med tomatsauce, pesto eller hvidløgssmør, og på den måde få et madbrød ud af den
Gerne et lækkertmadbrød, som komplementerer smagsnuancerne i pastasalaten. Brødet er et stort focacciamadbrød, drysset med salt og tørret oregano, og passer derfor perfekt til pastasalaten som et salt indslag med samme smagsnuancer, da oregano også indgår som et af krydderierne i dressingen til pastasalaten
Derudover er de her små madpakkehorn dejlig nemme at lave, også smager de super lækkert. Jeg har længe siddet og kigget på flere forskellige opskrifter på pizzasnegle, madbrød, pirogger osv
Jeg har længe haft en pose kikærtemel stående i skabet for at eksperimentere med at lave de lækre italienske snack/madbrød (de er faktisk temmelig mættende), og nu skulle det være
I går bagte vi et stort focaccia brød – Et lækkert italiensk madbrød med rosmarin og olivenolie. Perfekt tilbehør til aftensmaden, eller som sandwich til frokost