Dette medføre så et brød det bliver dejlig luftigt og blødt inden i med en sprød skorpe. Jeg prøvede for nogle år siden at lege med surdeje til hvidt brød, og det fungerede da også sådan nogenlunde godt, jeg var bare vildt dårlig til at holde den i live og så forsvandt det sjove lidt (ja og så nåede vi ikke at spise alt det brød jeg lavede
Det er rigtig lækkert. Italiensk luftigtbrød med Biga, Tidsforbrug. Brødtype. Et francescone brød er et italiensk surdejs lavet med en biga, som man starter dagen inden
Det er selvfølgelig ikke et luftigtbrød, fordi det er uden mel og dermed også uden gluten, men det er et fast og sprødt brød og dejligt nøddeagtigt i smagen
Et lækkert og luftigtbrød som skal nydes i tykke skiver. Jeg er løbet tør for glutenfrit rugbrød som jeg ellers altid plejer at have et lager af i fryseren
Surdejen får brødet til at hæve og blive luftigt på en helt anden måde end gær alene kan – bruger man dem sammen bliver resultatet et lækkert, luftigtbrød der smager let syrligt, på den gode måde
Jeg har ofte før i tiden enten nydt en frugtstang fra Castus, et æble, gulerodssnacks eller nogle hjemmelavet knækbrød, men synes stadig der manglede noget som også var lækkert og gav en god mæthedsfornemmelse
Bollerne er perfekte som sandwichbrød, da de har en lækker luftighed og en skøn blød krumme. Hvis der er noget der kan få mig til at gå ind i mig selv, og rigtig slappe af, så er det at bage
Derudover har vi ikke en god bager med lækkertbrød lige i nærheden – og ingen bil, hvilket også er vigtige faktorer for, hvorfor vi helst vil bage vores eget brød