Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrød med ost og bacon. Derfor, måtte jeg på jagt på nettet, og finde en opskrift der kunne minde om det lækre farsbrød med en kerne af ost
Græsk farsbrød, farsroulade, forloren hare. Alle sammen hører de til kategorien farsbrød. Farsbrød er – udover at være velsmagende – en nem måde at øge kød på, fordi du kan komme champignoner i, bacon i, hakkede nødder eller hakkede grøntsager
Bland rasp, kød, halvdelen af oreganoen, æg, feta, salt og peber sammen til et farsbrød. Når gulerødderne er færdige laves der en lille rede i midten af fadet med plads til farsbrødet
farsbrødet skæres ud og serveres med lun fennikel-æble garniture med frisk timian. bages ved 180*c i 30-35 min afhængig af tykkelsen af farsbrødet – farsen skal være fast når man trykker på den
Okay, måske er det ikke så sundt, og det er heller ikke et krydderi, men det er lækkert. Farsbrød. Farsbrød er nærmest pakket ind i bacon – det er i hvert fald tilfældet i den opskrift, du får ved at klikke på linket her i starten af teksten eller på billedet under
Mia Sommers farsbrød med linser og cashewnødder. SeitAND med fløde(søde)kartofler er mit bud på en hovedret til en julemiddag med medfølelse – hvis altså du ikke skal have smæskesteg (men det skal du jo)