Isærpå kødfronten – det har virkelig været saftigt, smagfuldt og virkeliglækkert. Og lammedellerne skulle faktisk have været en bøf til burger, men jeg havde denne dag mere lyst til deller (de rækker også længere = mad til flere dage), så opskrifterne er også ret nemme at twiste efter lyst
Denne opskrift er fyldt med alt det sunde uden at gå påkompromis med smagen. Kødet kan skiftes ud med svinekød eller kalkunbryst, og risene kan erstattes af for eksempel rugkerner, hvedekerner eller quinoa
Vifik små, halve, bagte kartofler til og en lækker bønnesalat – gule og grønne bønner fra haven, gulerod iskiver, rødløg og rød peber i en let olie/eddikedressing
Kødet skal være rigtigt mørt, for at gullashen smager lækkert, og som den skal. Gullash – Ifølgemit gamle danske Husmoderleksikon skal gullash – ungarsk gullash – laves påsvinekød, men jeg har nu altid fået det med oksekød, og det smager godt, så hvorfor fikse noget, der duer
Nej, denne ret er ikkeminopfindelse af den dybe tallerken, men det er en af mineyndlingsretter, når jeg skal servere et lækkert frokostbord, hvilket jeg fx
Jeg gav det et forsøg, og vupti en super lækker og en del sundere ristaffel har set dagens lys. Hvis man kan få alt det sunde med i en ret, der i forvejen smager fantastisk, og som man ikkevil gå påkompromis med i smag og konsistens, er det da bare skønt