Pisk æg, sukker og vanilje til en let ogluftigæggesnapsmed en håndmixer eller køkkenmaskine. Det blev sådan en chokoladekage som også er helt perfekt serveret med lidt vaniljeis eller flødeskum, da den både er kompakt og svampet på samme tid og fyldt med god mørk chokolade
en fedtfattig chokoladekage, som stadig er lækker, svampet, sød og skøn. ) Den er nemlig ogsålækker at nyde lun, men hvis du vil have glasur, frosting eller andet ovenpå, så vent til den er helt afkølet
Kagen er meget saftig, og har en lækker fyldig smag. Ægog sukker piskes sammen til en luftig masse. Mel, kakaopulver, bagepulver og vaniljesukker blandes sammen og sigtes ned i æggemassen
Kagen er så blø oglækker i sig selv, at den sagtens kan nydes uden sirup. Pisk æg, æggeblommerog sukker sammen til en lys ogluftig masse og sigt så herefter mel og kanel ned i æggeblandingen
Den smager virkelig godt, kagen bliver ikke tør (heller ikke efter et par dage på køl) og smørcremen smager så vanvittigt lækkert af let saltet karamel
Bland vaniljekornene med sukker og pisk vanilje, sukker ogæg sammen til en luftig masse. Rør chokolade og smørblandingen i æggesnapsen, sammen med mælk
Ægog sukker piskes indtil al sukkeret er opløst og massen er luftig, hvid og skummende. Kokosfyldet er meget sødt, og derfor vil jeg hellere have en mørk chokoladekage end den klassiske lyse sandkage
Kom hindbær, flormelis, vanilje og stangen i en gryde, og giv det et lille opkog, pres derefter hindbærmassen gennem en si, så man får en pure uden hindbærkerner ( jeg fik lidt kerner medog det smagte alligevel lækkert)
da jeg første gang faldt over opskriften var den oprindelig en brownie opskrift, men eftersom nogle ingredienser er blevet fjernet og justeret, så er den blevet mere chokoladekage agtig, men stadig med et lækkertog svampet brownie ‘touch’