Man kan nu også sagtens bruge tilbehørettil almindelig stegt kød eller som hovedret med brød til. Og selvom det måske ikke ser ud til at blive grillvejr lige med det samme, får I alligevel denne opskrift på lækkerttilbehørtilgrill
Lækker mør og saftig mørbrad – der kan varieres med alle mulige krydderier. Et taknemmeligt stykke kød at lave hurtigt, nemt og mange forskellige retter af, er svinemørbrad
En super lækker og frisk sommer meny. tilkødet er fast. Undgå at åbne og lukke for mange gange, da dette vil medvirke til at temperaturen stiger og falder hele tiden
Men denne var faktisk lækker og Tommi var vild med det da kødet var mør og uden fedt. og blev lidt mistænksom indtil jeg opdagede den var af 'skinkekød'
Og så kan kødet hurtigt blive sort i stedet for lækkert, hvis du ikke passer på. Der skal i øvrigt være låg på grillen, og forsøg at styre din nysgerrighed lidt, da du lukker varme ud, hver gang du vil se tilkødet
Jeg er sådan en, der gerne køber kød på tilbud, også gerne datovarer. For længe siden fandt jeg i Føtex en ret billig svineskank, og fik af vide af min mor, at det var noget ret lækkertkød - jeg købte den derfor
Kødet var dejligt mørt og lækkert, men næste gang tror jeg at jeg vil lave en "våd" marinade, som eventuelt også kunne dryppes over kødet efterfølgende
Dressingen er også fabelagtig ovenpå en salat og til det lækkertgrilledekød. Den er hverken kalorielet eller fedtfattig, men den er møghamrende lækker og fuld af sommersmag
Vi fik små, halve, bagte kartofler til og en lækker bønnesalat – gule og grønne bønner fra haven, gulerod i skiver, rødløg og rød peber i en let olie/eddikedressing
Men det er jo virkelig et lækkert stykke kød. Hvis kødet ser ud til at blive branket, så dæk evt. Nåh ja, og så er det et billigt stykke kød, så det ikke slår bunden ud af budgettet
Stegen er lavet af slaget – ligesom en rullepølse – og den er særligt god i grill, hvor det meste af det overflødige fedt smelter af og efterlader mørt og lækkertkød med den der lidt røgede og letbrændte overflade
Stegen er lavet af slaget – ligesom en rullepølse – og den er særligt god i grill, hvor det meste af det overflødige fedt smelter af og efterlader mørt og lækkertkød med den der lidt røgede og letbrændte overflade