Det gør det lidt hyggeligere at sidde og spise alt det grønne til for eksempel en lækker lasagne. Ingredienserne er primært grønne, men brydes visuelt med lidt lyst og gult også
Vi skal huske at ærterne er i sæson lige nu og det med at bruge dem så længe de er der og de smager fantastisk blandet i en salat eller en lækker ærtesuppe som jeg også har opskriften på her på bloggen
Når de er kogt vendes det grønpesto og derefter i rucola salatenBulgursalaten laves til iflg anvisninger på pakken og der blandes Romain salat iNu klar til servering - MUMS
Tilgengæld er denne salat bare så vanvittig lækker, at den fortjener sin plads her på bloggen. langtidstilberedt flankesteak og mørbrad, tomat-/løgrelish, dijonmayo, diverse grønt og hjemmebagt smørstegt brød (som desværre ikke ses på billedet)
Samtidig er den vendt med en lækker hjemmerørt peberfrugts-tangpesto dressing - som fik min smagsdommer til at gå helt amok i salaten - til trods for, at han hverken kan lide pesto, pasta eller sojabønner
Persillepesto er lækkert som dip til grøntsagsstænger, som ”mayonnaise” på sandwich, som ”smør” på brødet, tilbehør til pastaretter, i salater, til at smøre på kyllingen inden den steges i ovnen, blandet ind i blomkålsris og meget, meget mere
Så fedt når der lige er noget nemt man kan bikse sammen og som bare ser og smager lækkert. Disse blev serveret med pasta m/hjemmelavet pesto, grønsalat og en stor skål ris til manden som ikke er til pesto, og så selvfølgelig vores gode madbrød
Den er fyldt med smag, nem at lave og alt for lækker på et stykke ristet rugbrød. Jeg har samtidigt, og selvfølgelig meget vigtigt, også lavet en masse lækker mad og fået mange nye favoritter på listen