Mange gange smider man det sidste ud, fordi der alligevel ikke er til et måltid, men det kan altså sagtens bruges til at spæde til en lækker side dish eller en forret
Det er bare lækkertmed hjemmelavede karameliserede mandler. Forret. Laks - Tigerrejer - Æble. Toppet med karameliserede mandler, frysetørrede hindbær og blå kornblomst
Når vi kigger rundt på de forskellige take-away nytårsmenuer, så ved vi bare, at vi selv kan lave det lige så lækkert, nej faktisk bare endnu mere lækkert
Denne hjemmerøget laks er så blød og lækker, at den smelter på tungen. Forret. Hjemmerøget laks serveret med æbler, radiser, frissé, dild og oliven olie
Der er nogen som har fået en lækker menu i weekenden. Vi starter medforretten. Forret. Tigerrejerne smøres med olivenolie og krydres med salt, peber og lidt hakket hvidløg
En lækker svampesuppe med kokosskum og ristede tigerrejer. For nogle dage siden havde jeg et lille show-kitchen arrangement, hvor jeg lavede denne lækre forret
Vi kender rejecocktail'en som en forret, men her er den udvidet til en hovedret medtigerrejer, masser af grønt og lækkert pandebrød med soltørrede tomater
Jeg fandt denne opskrift af grilllandsholdet, og synes det så lækkert ud som en nem lille forret. Bland alle ingredienserne sammen og kom dem i en pose sammen med rejerne
Der er nogen som har fået en lækker menu i weekenden. Vi starter medforretten. Forret. Tigerrejerne smøres med olivenolie og krydres med salt, peber og lidt hakket hvidløg
En lækker svampesuppe med kokosskum og ristede tigerrejer. For nogle dage siden havde jeg et lille show-kitchen arrangement, hvor jeg lavede denne lækre forret
Nem og lækkerforret, som også er god på madpakken. Pølserne er med paprika og soltørret tomat og er grovhakket, så de har en meget kødfuld konsistens og ikke en omgang skum som så mange andre
Jeg serverede den med en gulerodssalat, men en grøn, enkel salat vil også være lækker. De kan både bruges som forret eller bare som en lille ret, da man i Vietnam spiser mange små retter ofte i stedet for større retter som i Danmark
Når svinekæberne er møre sigtes fonden fra og jævnes til en lækker sauce. Forret. Skinstegt kulmule serverede med ristede tigerrejer, sorte bønner, brændte hvidløg, toppede med små sprøde blomkålsbuketter, sesam og frisk dild