Granatæble salaten er stort set lavet ud fra, hvad jeg lige havde i køleskabet. Grillsæsonen og sommeren er for alvor skudt i gang, og findes der noget bedre end en frisk salat som tilbehør til grillmaden
Derfor bruger jeg ofte retten som en mulighed for, at få brugt de sidste rester i køleskabet. Så nu da lasagnen er fortæret, er der næsten tomme grøntsagsbokse i køleskabet, og de små udhulede ostrester er også blevet brugt
Et kig i køleskabet viste 2 små hakkebøffer fra i går, en bakke med sukkerærter, 4 gulerødder og et sommerhvidkål samt 2 skiver spegeskinke og nye, kogte kartofler
Lækker tærte af rester fra køleskabet – brombær, chokolade og smørcreme – MUMS. Jeg kan godt afsløre, at det sker ret hyppigt herhjemme… I går havde jeg skåle alle vegne i køleskabet og på køkkenbordet, og da jeg fik kigget godt efter, var det jo faktisk alle delkomponenterne til en lækker tærte af rester, som stod og kiggede på mig Jeg er – som vel andre andre – stor fortaler for Stop spild af mad, og jeg bliver virkelig ærgerlig, hver gang jeg må smide noget ud
Jeg er faktisk så begejstret, at jeg tror, jeg vil have nogle lavet til vores eget køleskab. Ais sejler, hvilket betyder at han er omgivet af jern, og derfor ikke kan slå et søm i væggen på sit kammer og hænge et billede af Lia-Marie op
Altså at kigge ind i mit køleskab. Jeg har altid selv elsket at læse den her slags artikler i magasiner, fordi når man åbner et fremmed menneskes køleskab, så er det lidt som at kigge helt ind i privatlivet – og det giver en idé om, hvem vedkommende sådan rigtigt er
Et ‘vis mig dit køleskab’-koncept, og jeg håber, at I vil tage godt imod det. Jeg elsker selv at kunne snage lidt i andre menneskers køleskabe – det er sådan lidt ‘Kender du typen’-agtigt, som jeg elsker
Et ‘vis mig dit køleskab’-koncept, som I heldigvis var rigtig mange, der tog godt imod sidst. Jeg elsker selv at kunne snage lidt i andre menneskers køleskabe – det er sådan lidt ‘Kender du typen’-agtigt, som jeg elsker
Når kagen er helt kold, tages en justerbar bagering, lav den så stor som det er muligt ca Ø 30 hvis det er muligt på kagen og udstik en stor rund kage, placer den store runde kage på det fad du ønsker at serverer på - og det skal kunne gå i køleskabet. Fordel herefter hindbærmoussen på den kolde kagebund, og stil den i køleskabet mindst 4 timer så den kan stivne