Denne ret er også glutenfri, til dem som går op i det. Opskriften er på de fine grønne “kødboller” lavet af broccoli og mandler, som vi spiste til den gode bønnepasta og en lækker tomatsovs
Kødboller, fiskefrikadeller eller kyllingefrikadeller smager også glimrende kolde med rå grøntsagsstave og en dip af skyr rørt med salt/peber (i en særskilt lille tupperware)
Vores bidrag blev en gammel klassiker (som jeg også havde med til babyshower hos min veninde – læs mere her), nemlig rugbrødschips og humus, samt oksekødboller, eller meatballs om man vil
Desværre har jeg først opdaget dette efter jeg har sammensat opskriften og tilmed er blevet stor fan af den – nu krydser jeg bare fingre for, at de kære Quorn-folk snart får øjnene op og producerer en glutenfri variant
Hakket fars kan nemt laves til kødboller, som kan fryses ned og tages op, som det skal bruges. er det meget vigtigt, at denne vælling, der laves, er baseret på glutenfrie hvedetyper, for at forebygge glutenintolerence hos barnet (cøliaki)