I dag står den på krydrede kokoskødboller med mango-dip og karry-ovnristede blomkål og kikærter. Den er nemlig fyldt med krydret og eksotisk mad, som der faktisk allerede er en del opskrifter af på bloggen
Både kødbollerne og saucen er en eksplosion i din mund af de forskellige krydderier. Kofta minder lidt om frikadeller eller kødboller, men de stammer ikke fra hverken norden eller det sydlige Europa
Da den bedre halvdel og jeg selv igår aftes søgte efter et ikke alt for crowded sted at indtage en solid kødbolle, kom jeg i tanke om restauranten, som efter sigende skulle have mange forskellige slags at vælge i mellem
Inspireret af Jamie Oliver lavede jeg til aften denne pasta ret med broccoli og pesto. Oksekødboller. Trilles til valnødde stoer kødboller, som steges ved god varme i olie på panden
Retten er et resultat af, at jeg gerne ville lave mine egne kødboller/sauce a la Lady og Vagabonden, a la noget italiensk med pasta, engang i mine studiedage
Den her version kombinerer min basis take på den danske ret med græske kødboller, og er måske lidt for vild til oldefar, men er dog stadig frikadeller som han kender dem – ‘bare’ med et ekstra pift