Kødboller af okse opskrifter

Kødboller i tomatsauce

Kødboller i tomatsauce

Til aften står menuen på kødboller i tomatsauce, og når jeg nu har fri skal tomatsaucen rigtig have tid til at simre
Cevapcici eller hvad de nu hedder

Cevapcici eller hvad de nu hedder

Det afgørende er at farsen bliver godt æltet, så de aflangekødboller hænger sammen og ikke falder fra hinanden når de steges
Boller i karry

Boller i karry

Når sovsen er tyk så tilsæt kødbollerne. Kun et lag af gangen. Vel en 5-30 sekunder afhængigtaf grydens temperatur
Madplan: Eksotisk og krydret hverdagsmad

Madplan: Eksotisk og krydret hverdagsmad

I dag står den på krydrede kokoskødboller med mango-dip og karry-ovnristede blomkål og kikærter. Den er nemlig fyldt med krydret og eksotisk mad, som der faktisk allerede er en del opskrifter af på bloggen
Kofta

Kofta

Både kødbollerne og saucen er en eksplosion i din mund af de forskellige krydderier. Kofta minder lidt om frikadeller eller kødboller, men de stammer ikke fra hverken norden eller det sydlige Europa
Sharks - ikke blot en poolbar

Sharks - ikke blot en poolbar

Da den bedre halvdel og jeg selv igår aftes søgte efter et ikke alt for crowded sted at indtage en solid kødbolle, kom jeg i tanke om restauranten, som efter sigende skulle have mange forskellige slags at vælge i mellem
Kødboller i tomatsauce

Kødboller i tomatsauce

Når de er gyldne tilsættes tomaterne og resten af ingredienserne. Lækre italiensk inspireret kødboller i tomatsauce som kun smager bedre dagen efter
De gode kødboller

De gode kødboller

Retten er et resultat af, at jeg gerne ville lave mine egne kødboller/sauce a la Lady og Vagabonden, a la noget italiensk med pasta, engang i mine studiedage

Ferie, camping og kødboller;)

Jeg mangler at sy puder til mit soveværelse, de skal laves af det stof på billederne, så i kan se det også
Kefta Tagine med æg

Kefta Tagine med æg

Form små runde kødbolleraf farsen. Kødbollerne. Marokkansk mad er virkelig lækkert og noget af det bedste jeg ved
Dansk/græske hybrid frikadeller

Dansk/græske hybrid frikadeller

Den her version kombinerer min basis take på den danske ret med græske kødboller, og er måske lidt for vild til oldefar, men er dog stadig frikadeller som han kender dem – ‘bare’ med et ekstra pift
Meatza

Meatza

Jeg valgte at bruge samme basale fremgangsmåde som til mine kødboller. Det er vist en ‘mande’ret – pizza lavet på bund af kød, i stedet for dej