Pil løgene og skær dem iskiver fra top til rod. Bland grønsagerne og læg dem sammen med laurbærblade og øl i en stor bradepande eller et ovnfast fad - gerne en stor stegeso
Tag kødet ud, pak det indifolie og læg det til at trække på et bræt. Anret hele herlighedeni et serveringsfad med rodfrugternei bunden og kødetiskiver ovenpå
Pas på ikke at skære igennemskindet og ned ikødet. Porchettaen smager dejligttil fx Grønkålssalat med æble og jordskokker, Rødkålssalat med appelsin, valnød og salatost, Glaserede kartofler og rodfrugter
god salat til, hvis du ikkevil have kød. Man kan bruge samme koncept til andre rodfrugter og man kan eksperimenteresig frem tillige de krydderurter og krydderier man bedst kan lide
Rids sværen med en kniv ned i fedtlaget men uden at ramme kødet, eller bed slagteren om at gøre det. Husk, at gemme fonden til sovs (den kan tilføres smag fra brunede løg, timian og rodfrugter)
Brun kartofler og løg, og tilsæt herefter kødet. Det er en fantastisk måde at få brugt sinekødrester på – kogt som stegt, men kun én af delene, ikke blandet
Maden her er nu altså bestemt til den absolutte nemme side, og er man glad for feta (må være et krav til denne ret) smager det altså bare godt – smagen er ikke stærk eller gennemtrængende men sammen med cremefraichenbliver det salt og cremet – og det giver et stykke saftigtkødikkemindst
Denne ret er perfekt til den travle familie. Det sidste kvarter sættes ovnen på grill så rodfrugterne får mere farve og kyllingen vendes så den anden side får farve også