Kålsalat opskrifter

Kålsalat med cremet dressing, æble og karamelliserede mandler

Kålsalat med cremet dressing, æble og karamelliserede mandler

5 from 1 reviews Kålsalat med cremet dressing, æble og karamelliserede mandler Gem Print opskrift Forberedelsestid 10 Minutter Koge-/bagetid 5 Minutter Tid i alt 15 Minutter En sprød kål salat med en cremet dressing, æbler og karamelliserede og krydrede mandler
Sprød kålsalat med avocado, grape og saltede mandler

Sprød kålsalat med avocado, grape og saltede mandler

), nogle hjemmelavede tortillachips og så denne kålsalat som et sprødt, grønt og friskt element. Smørstegt spidskål / Grillost-kålsalat med avocado, granatæble og tahindressing / Smørstegt blomkål med granatæble og saltede mandler / Spidskålssalat med æble, sesam og peanutbutterdressing
Nordisk kålsalat

Nordisk kålsalat

Skær lige dele rødkål, hvidkål og fennikel i papirtynde stykker og bland dem med de friskhakkede krydderurter
Kimchi, kålsalat

Kimchi, kålsalat

Skær kinakålen i fire stykker på langs. Skær derefter hvert stykke i 5 cm brede strimler. Hæld 1½ liter vand i en stor skål, og tilsæt 3 spsk salt
Børnevenlig kålsalat

Børnevenlig kålsalat

Kålsalater er sjældent ungernes favorit. Børnevenlig og grillmad-egnet kålsalat. Der skal alligevel tygges lidt
Kålsalat med Granatæble & Peanuts

Kålsalat med Granatæble & Peanuts

Dermed har jeg også spist aftensmad herhjemme, og en af de ting, der kom på bordet, var denne lækre, og meget simple, kålsalat med masser af smag og knas fra både peanuts og granatæblekerner
Kålsalat med persilleyoghurt

Kålsalat med persilleyoghurt

Fjern stokkene og de yderste blade fra de to slags kål. Snit kålen fint. Vend sammen og drys med salt og sukker
Romanesco kålsalat

Romanesco kålsalat

E. n. h. e. r. l. i. g. c. u. y. s. a. t. ,. v. o. m. b. ø. k. d. f. . 1. å. 2. æ. (. ). p. 3. 0. D. /. 4. j. -. F. S. P. A. B. R. o l
Kålsalat med Ananas og Mynte

Kålsalat med Ananas og Mynte

J. e. g. l. a. v. d. n. s. t. o. m. i. b. h. ø. r. p. k. f. ,. æ. S. y. -. u. O. å. K. A. M. 2. I. 3. 0. (. ). ½. 4. 1. C. F. c. L. R