Aspargesene skæres i mindre stykker, ingefær skrælles og rives og hvidløget hakkes fint. Denne utrolig velsmagende kyllingesuppe er et produkt af resterne fra gårsdagens middagsmad – nemlig citronkylling, som var lavet i ovnen sammen med masser af lækre rodfrugter
Tilføj hakkede tomater og kyllingesuppen. Skræl ingefær og riv det på den fine side af rivejernet. Du skal hælde kyllingesuppen i, til din suppe har den ønskede konsistens
Tilsæt hakket chili og ingefær. 400 g Kyllingebryst500 ml Hønsefond1 dl Hvidvin1 Løg2 fed Hvidløg2 cm Ingefær0,5 Frisk chili1 Rød Snack Peber200 g Majs400 g Kokosmælk1 Lime (saften)1 tsk Paprika0,5 tsk Cayenne pebersalt peberOlieskær hvidløget i tynde skiver, del løget midt over og skær det i tynde skiver også. 2 cm Ingefær
Skær gulerødder, ingefær og de udblødede judasører i strimler. Ingredienser1 Kg kyllingelår50g skyører1 løg1 knold ingefær1 fed hvidløg3 forårsløg2-3 gulerødderGlas nudler1 tsk fiskesauceFrisk koriander (valgfrit). Kom nu gulerødder, ingefær og skyører i vandet og lad dem simre i 10 minutter
Tidligere postede jeg en opskrift på en hot'n'spicy kyllingesuppe til stakkels syge mænd. Tilsæt ingefær og lad det stå og simre lidt, så ingefæren kan nå at "binde sig"