Nu er vi kommet hjem alle fire fra hospitalet, og jeg vil - omend ikke så ofte som tidligere - fortsat forsøge at blogge opskrifterne på de forskellige retter, som vi spiser her i huset
De stilles til side, og i mens steges de friske svampe på en varm pande til de får farve. De røgede kyllinglår er købt på Hopballe Mølle og er beliggende på Jellinge-egnen
Flå skindet af kyllingelårene -gem det, det giver geniale “chips” (opskriften er nederst på siden). Kom alle de hakkede og skårne ingredienser med påpanden, når lårene mangler et par minutter i bruningen
Her er det serveret med krydrede kyllingelår, men de passer også godt til både svin og okse. Varm en pande med olie op og form rodfrugtblandingen til små pandekagerpåpanden
Den varme pasta anrettes på tallerkenen, stænkes med citronolie, hvorefter der rives frisk parmessan over pastaen, som slutteligt anrettes med et par ovnvarme kyllingelår
fiskefrikadeller med remoulade og stegte rodfrugter, kyllingelår med appelsin. fedtstof på en pande. alle de gratis glæder, jeg kan komme i nærheden af og på biblioteket møder jeg
Krydr kyllingen med salt og peber og brun den af i lidt olie på en pande. 100 g kikærter på dåse. 2 kyllingelår med skind und alles. 100 g kikærter på dåse. 2 kyllingelår med skind und alles
Gnid kyllingelårene grundigt med salt over det, og læg dem herefter i køleskabet natten over. Tag dem herefter ud af posen, og giv dem et varmechok af en anden verden på en pande med lidt olie/smør til skindet er sprødt
Hun skal vælge menuen, og jeg gæltter påkyllingelår eller pølser, huleketchup og agurkestænger + ærter/majs (majs er ikke Paleo, men jeg anser det ikke for en trussel mod mine børn)