Jeg vil bestemt anbefale jer, at lave retten for kyllingelårenegiver perlebyggen den lækreste smag og de stadig sprøde grøntsager er ligeprikken over i´et
Laver ofte mange kyllingelår, så der bevidst er til en portionkyllingesalattil madpakken. Jeg er vild med blandingen af kylling, bacon, karry og mayonnaise
Igårspiste jeg som ovenfor kyllingesalat på kyllingelåromviklet med bacon og dresset med mayo lavet på en mildolivenolie jeg har fundet samt grønt og karrydressing – super lækkert
mildkarry. En lækker sund hverdags ret, god tillidt adspredelse på aftensmad bordet. Det hele kommes i det ildfaste fad, hæld en god slat olivenolie over, krydr med med salt, peber og karry
Ristkarry. Smør tilstegning. Karry (obs. Stødt ingefær. Karry (obs. og ingefæri en brandvarm sauterpande. og steg kyllingen ved høj til de har en flot gylden overflade
Hvis jeg bruger kyllingelår, bliver de penslet med olieblandingen over det hele. Tilkyllingen blander jeg først i en lille skål olie med salt og et krydderi, som kan være karry, timian, rosmarin eller provence krydderi
Kyllingelår, blandet. salet, ris og karrysauce med chili og hvidløg. Den her opskrift er jeg blevet inspirerettilinde på Arlas hjemmeside, de bruger Karolineshvid mælkesauce, men jeg har valgt at lave hel saucen selv