Kyllingelever mousse opskrifter

Falsk foie gras og ligeså falsk oliventapenade

Falsk foie gras og ligeså falsk oliventapenade

Garanteret af frygt for, at få brændt hele den samlede DR-hytte af, af rasende dyrevelfærds-elskende (og nok alligevel spisende konventionelt opdrættede kyllinger eller kvæg, så valgte de at lave en kyllingelevermousse i stedet for, som så skulle gøre det ud for foie gras’en
Toscansk fattigmands foie gras

Toscansk fattigmands foie gras

Dette er en lækker cremet mousse/pate. Så lav moussen lige før det skal spises. (selvom den også er god kold)Man kan bruge moussen smurt på ristede brød enten alene, eller på en lille grøn salat
Appetizers med kyllingelevermousse

Appetizers med kyllingelevermousse

Forkæl dine gæster med små delikate appetizers med kyllingelevermousse før middagen, eller brug den som en del af et tapasbord

Kulinarisk kalender den 17. december

kyllingelever. vi også skal have ristet brød med gedeost på salat og en mousse til dessert. Kyllingelever smager delikat og ganske mildt