Kyllingelever med billeder 100 opskrifter

NOMA

NOMA

Kartoffel og kyllingelever. Derfor stod den på den største menu med tilhørende vin-menu. Disse show pieces bærer præg af overdrevne snit, skuldre eller hvad der nu er fokus på den næste sæson, og kan ofte kun bruges til modeshows eller skydninger af billeder
“Sunde salater” af Anne Hjernøe

“Sunde salater” af Anne Hjernøe

Desuden er Hjernøe god til at inddrage kød i flere former end blot tun, kylling eller strimlet oksekød, men eksperimenterer både med ørredrogn, krabbe, andebryst, kyllingelever, blæksprutte, vagtel, chorizo, røget makrel med mere

Antipasti. Cichetti og andre italienske småretter

Et par bud kunne være “Seppie alla Veneziana” (sort blæksprutteragout med polenta), “Gratinata di peoci” (gratinerede blåmuslinger) og “Fegatini alla Triestina” (kyllingelever fra Trieste), men det det vil tiden vise

Pasta – ny kogebog af Antonio Carluccio

I dette afsnit er der opskrifter som Tagliatelle di Castagne con Salsa di Funghi (kastanjetagliatelle med svampesauce), Tajarin con Animelle e Fegatini (båndpasta med brisler og kyllingelever) og Ravilo con Sorpresa (kæmperavioli med indbygget overraskelse)