De stilles til side, og i mens steges de friske svampe på en varm pande til de får farve. De røgede kyllinglår er købt på Hopballe Mølle og er beliggende på Jellinge-egnen
Flå skindet af kyllingelårene -gem det, det giver geniale “chips” (opskriften er nederst på siden). Lad det simre ind stille og roligt mens du hvert femte minut lige hælder væsken over lårene og vender dem jævnligt, så de bliver snasket rigtig dejligt ind i alle godterne Hvis kødsiden bliver stegt for hårdt, så lad være at vende dem på hovedet, men lad dem ligge på ben-siden
Her er det serveret med krydrede kyllingelår, men de passer også godt til både svin og okse. Varm en pande med olie op og form rodfrugtblandingen til små pandekagerpåpanden
Den varme pasta anrettes på tallerkenen, stænkes med citronolie, hvorefter der rives frisk parmessan over pastaen, som slutteligt anrettes med et par ovnvarme kyllingelår
Hun skal vælge menuen, og jeg gæltter påkyllingelår eller pølser, huleketchup og agurkestænger + ærter/majs (majs er ikke Paleo, men jeg anser det ikke for en trussel mod mine børn)
De kyllingelår jeg havde købt var krydret med tacokrydderier så jeg var en smule skeptisk da jeg startede med at kokkere i går - det viste sig dog at fungere udemærket
Marinerede kyllingelår. Varm lidt olie på en pande. Jeg fik den mest fantastiske fødselsdagssang (med instrumenterne panfløjte, sækkepibe og rockguitar, som jeg stadig smiler når jeg tænker på) og, ja, det var bare en af de aftener der altid vil være i mit hjerte som et godt minde, det er jeg sikker på