Som tilbehør lavede jeg en salat med appelsiner og rødkål. den som tilbehør til kyllingen. Her er det kyllingelår, som er blevet marineret med appelsin og honning og det
Til den lidt karakteristiske limesmag, tilsatte jeg derfor noget mere sødt som tilbehør, nemlig et lækkert græskar, da det passer godt til disse kolde og våde dage
Flå skindet af kyllingelårene -gem det, det giver geniale “chips” (opskriften er nederst på siden). Så jeg kom hjem med citrongræs, chili, ingefær og alt muligt, uden rigtig at have en plan
Istedet blev tilbehøret tryllet om til en omgang egg fried rice med ingefær, hvidløg og chili, og det er nu engang rart at få spist sine rester istedet for at fodre skraldespanden
Men jeg fik alligevel stykket en rimelig menu sammen med en lækker gazpacho til forret, kyllingelår marineret i citronolie med bønnesalat, diverse grøntsager, dips og rice crackers samt “minifoccacia” (baseret på denne opskrift
(vi ved jo alle, hvordan sådan et kyllingelår ser ud, så følg rundingen. Tilbehør. I dag får I det første af to indlæg med mine allerbedste opskrifter på den gode julemad
Dét er til gengæld et koncept jeg støtter helt op omkring – så behøver jeg ikke spise min egen kedelige mad, men kan få lov til at smage andres pastasalater, madtærter og kyllingelår