Start med at lave marinaden til kyllingelårene. Alle ingredienser blandes sammen til en jævn masse i en plastikbøtte og alle kyllingelårene vendes deri, så de er godt dækket ind
Jeg havde købt ni små kyllingelår og krydrede dem med ovenstående. Her den anden dag pakkede vi en madkurv og tog på stranden efter vi havde fri, hvor vi nød eftermiddagen og den medbragte aftensmad
Kom kyllingelårene i et stort ildfast fad, kom en god slat olivenolie henover, drys paprika, spidskommen, salt og peber henover og bland det godt sammen med hænderne
hele kyllingelår. Smør et ildfast fad og smør det med lidt olie. Salt og paprika. hele kyllingelår. Fyld rodfrugterne i det ildfaste fad og krydder dem med lidt olie, salt og hakket frisk timian
paprika. det kan varmt anbefales at lave 2-3 x barbequemarinade og opbevarer det på køl til ugens grillaftener – barbequemarinaden smager nemlig også super lækkert på fx kyllingelår og koteletter
Bagekartofler i mundgode stykker Gullerødder i mundgode stykker Olie Salt Peber Knust hvidløg Paprika Kylling kyllingelår eller evt brystben Vend kartofler og gullerødder godt sammen med olie , salt , peber ,hvidløg og paprika
kyllingelår vendt i paprika og sesamfrø, med pastinak-fritter. Jeg har været virkelig sulten i slutningen af den uge, der har været, så jeg regner med det fortsætter, så længe træningsmængden er så forholdsvis stor
Krydr kyllingen med en lille smule paprika, salt og peber på både over og underside. Vi har forsøgt os lidt med nogle smagsvarianter, smagsforstærkere samt krydderurter - men at holde sig til en omgang pikantost fra Buco er og bliver en vinder
røget paprika. Lad det marinere natten over i en en skål dækket med husholdningsplast. Smæk det ene fed hvidløg, korianderfrø, spidskommen, kardemomme, paprika, peber og citronsaft sammen og vend kyllingen deri
røget paprika. Krydr kyllingen med salt og peber og brun den af i lidt olie på en pande. Tag kyllingen af, og brun så blodpølsen deri sammen med bacon i grove stykker
Rens og dup kyllingelår og læg dem med skindsiden i et smurt ovnfast fad. Vend derefter så skindet er opad, og pensl let med resten af honning/krydderiblandingen