Flå skindet af kyllingelårene -gem det, det giver geniale “chips” (opskriften er nederst på siden). Når du mener, at kyllingen har marineret længe nok, så gå i gang med resten
Men jeg fik alligevel stykket en rimelig menu sammen med en lækker gazpacho til forret, kyllingelårmarineret i citronolie med bønnesalat, diverse grøntsager, dips og rice crackers samt “minifoccacia” (baseret på denne opskrift
have asiatisk marineretkyllingelår, Red Pork, nye kartofler og en lækker salat. I aften kommer en skøn kammerat på besøg fra København og da vejret er skønt skal vi selvfølgelig grille
Denne aften fik vi barbeque marineretkyllingelår til. Blomkålssalaten er endnu en favorit, som ofte bruges istedet for broccolisalaten og kan laves med eller uden salatblade (jeg foretrækker selv uden da jeg syntes man får salatblade i alt )Salaten kan serveres til stortset alt kød- fisk, fjerkræ, bøffer ja you name it