Krydder med salt, peber og timian og kom dem iovneni ca. I dag stod menuen på ovnbagte kyllingelårmarineretilidthonning og krydret med timian, salt og peber
Kom dem op i et ildfast fad og bag dem iovneni ca. Det endte så i denne her lækre pasta med grøntsager serveret til skønt, sprødt og økologiskkyllingelår
Passer sig selv iovnen og vupti. Tænd ovnen. Jeg er isærvild med kolde, krydrede kyllingelår. Salat og kød – mere skal der ikketil, før man har en lækker madpakke
pga for tidligt fødte tvillinger. Nu er vi kommet hjem alle fire fra hospitalet, og jeg vil - omend ikke så ofte som tidligere - fortsat forsøge at blogge opskrifterne på de forskellige retter, som vispiser her i huset
Kom kyllingelårenei et stort ildfast fad, kom en god slat olivenolie henover, drys paprika, spidskommen, salt og peber henover og bland det godt sammen med hænderne
Bag kyllingvelårerneiovneni ca. Min mand var lidtskeptisk, da jeg fortalte, at vi skulle have grønkålsalat - og jeg skal ikke kunne sige, om det var fløden, som gjorde udslaget, men vi syntes begge, at denne her grønkålsalat smagte helt vidunderligt
For nogle uger siden havde jeg lyst til at lave nogen slags for madtærte. Jeg kiggede derfor bare i køleskabet og lavede en tærte ud fra de ingredienser jeg fandt der
Flå skindet af kyllingelårene -gem det, det givergeniale “chips” (opskriften er nederst på siden). Uanset hvad, skal lårene brunes af før de kommer iovnen