Sluk for komfuret & lad retten hvile i ca. Relateret 20g kokosolie (smagsneutral). Denne opskrift, er en mindre tilpasning af min absolutte favoritopskrift – og den er faktisk blevet meget bedre, og lidt sundere…
Er man til gryderetter, har denne en snært af det. Retten inderholder en del grøntsager, så den er ikke kun en halvsund, men også visuelt flot oplevelse
Desuden synes jeg at retten var for salt, så jeg skriver 2 spsk soya i stedet for 3. Thailandsk kyllingegryde 4 portionerHele portionen indeholder 18 propoints2 tsk olie2 fed hvidløg2 løg2 ½ cm frisk ingefær4 kyllingebrystfileter a 150 gram2 tsk karrypasta2 spsk soya1 lime1 lille bundt frisk koriander1 1/4 dl hønsebouillonSkær hvidløg, løg og ingefær i små tern
Igår bestod aftensmaden af denne lækre kyllingegryde, som var en opskrift jeg fandt inde hos Sofie. I Sofies version pynter hun med (mikroovns-) stegt bacon, men jeg havde en halv røget mørbrad i fryseren, som blev skåret i tern, lagt på en tallerken med en serviet over og fik ca
Gryden er herlig i sig selv bare med ris til, men hvis du som jeg er stor fan af tilbehør, løfter du denne simple ret betragteligt ved at servere frisk koriander, ristede cashewnødder, pappadums, frisk lime og mangochutney til
Det kan derfor være vanskeligt at overskue, hvilke retter man kan lave, da mange af de fødevarer der ikke er tilladt skjuler sig i mange produkter, uden at man umiddelbart ville tænke over det
Lad retten simre ca. Tilsæt den tørrede frugt og lad retten koge videre ca. Marokkansk kyllingegryde 1. Hak de soltørrede tomater, kom dem i retten sammen med marokkansk blandingskrydderi, flået tomat og bouillon 5