Derfor har jeg lavede disse kyllingefrikadeller, der er sprøde udenpå og saftige indeni. Derudover er de fyldt med frisk spinat, små stykker af cremet feta og lækre soltørredetomater
Nogle opskrifter er gamle, andre ret nye og et par er mine absolutte favoritter – fx cheesecaken eller kyllingefrikadellerne, som jeg har lavet maaaaange gange selv, er også med
kyllingefrikadeller med spinat, feta og soltørredetomater og gemme halvdelen til søndag. Lun resten af kyllingefrikadellerne i ovnen og server dem med en smørstegt blomkålssalat med granatæble, persille og saltede mandler
De her kyllingefrikadeller med spinat, feta og soltørredetomater er nok også en af mine favoritter. Nogle opskrifter er gamle, andre ret nye og et par er mine absolutte favoritter – fx cheesecaken eller kyllingefrikadellerne, som jeg har lavet maaaaange gange selv, er også med
Kyllingefrikadeller med spinat, soltørredetomater og feta. Jeg vil nok sige, at især kyllingefrikadellerne, de koldhævede boller, banankagen og granola’en er ultimative favoritter – dem har jeg nok lavet mindst 10-15 gange hver
Kyllingefrikadeller – sp. Skær tomaterne (både de friske og soltørrede) i små stykker og vend det i en skål med smuldret feta og en anelse salt efter smag…
Skær tomaterne i mindre stykker og bland dem med osten, 1,5 dl kvark og rødløget skåret i stykker. Sunde kyllingefrikadeller 2,5 dl Kvark, 5+. 100 g Feta, 40+. 10 stk Soltørredetomater