I dag står menuen på kyllingefrikadellermed rødbede og hytteost. Det er tærte-dag, her i en lidt anderledes udgave med kartoffelbund fyldt med grønkål, hytteost og nødder
Nogle opskrifter er gamle, andre ret nye og et par er mine absolutte favoritter – fx cheesecaken eller kyllingefrikadellerne, som jeg har lavet maaaaange gange selv, er også med
I går aftes fik jeg kyllingefrikadeller til aftensmad, og det er også på menuen i aften. Jeg smurte mit rugbrød med avokadomos og hytteost, det var super lækkert
Kødboller, fiskefrikadeller eller kyllingefrikadeller smager også glimrende kolde med rå grøntsagsstave og en dip af skyr rørt med salt/peber (i en særskilt lille tupperware)
Jeg har før haft dårlig erfaring med kyllingekød, da det ofte skal have et ekstra spark af smagsgivere, for at komme til at smage godt, men de her kyllingefrikadeller er virkelige lækre
Cremet pasta med kylling, svampe og soltørrede tomater / Ovnbagte kyllingenuggets med sød kartoffel fritter / Kyllingefrikadellermed rødbede og hytteost
I dag skal du lave kyllingefrikadellermed rødbede og hytteost og gemme halvdelen til fredag. Lun resten af kyllingefrikadellerne fra i onsdags og server med den bedste auberginesalat med tahindressing og ristede kikærter