Vend spidskål, gulerødder, agurk og koriander sammen. Serveret med smagfulde kyllingefrikadeller. En dejligt sprød salat med en blød og lækker peanut- og kokosdressing
Vend gulerøddernemed olie og krydr med salt og peber. Rør kødet med salt. gulerødder, stave. Det vigtigste, når man laver kyllingefrikadeller, er, at man sørger for at tilføre kødet noget smag
Men skulle du have lyst til en anden slags frikadeller, så prøv med frikadeller af kyllingefars. Jeg synes, at de bliver ekstra gode, hvis man kommer lidt revne gulerødder og rødbeder i
I dag står menuen på kyllingefrikadellermed rødbede og hytteost. Jeg har også sneget et bud på en sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten, men er mere som inspiration til temaet (gulerødder er da grøntsager
Rester, dvs kyllingefrikadeller fra søndag - dertil salat med belugalinser og kogt broccoli. Men inden spiser vi nok lammekoteletter eller svinekoteletter med brocolimos og pandestegte revne gulerøddermed forårsløg (for stivelse)
Jeg havde lavet kyllingefrikadeller – det fungerede super. Spicy grønkålssalat med boghvede Ingredienser – mængde på Boserup-manér – efter smag Finthakket frisk grønkål Broccoli i små stykker Bladselleri i tynde skiver Gulerødder i ministænger Tørrede tranebær Boghvede-kerner, kogt Dressing
Lørdag aften fik jeg besøg af to gamle veninder, hvor jeg serverede stegt kyllingebryst med ovnbagte kartofler, gulerødder og lidt rødbeder og en lækker blandet salat