Kom fileterne direkte på en varm pande. Jeg så en amerikansk kok, der lavede en ret med kyllingefilter – jeg husker ikke med hvilken smag, men det jeg fandt spændende, var hans måde at panere fileterne på
Når vandet koger, hældes pastaen i, varm en sauté pande op med en god slat olivenolie. En lækker og nem hverdags ret med masser af smag der kan laves på under 25 min. 2 Kyllingefileter
Kyllingen blev stegt i olie på en pande. Så tog jeg 650 g kyllingefileter, skar den ud i mindre stykker og så fik jeg vendt dem i nogle spiseskefulde af den friskblandede krydderiblanding
Tag kyllingen af panden. 1) Skær kyllingefileterne i strimler og kom dem i en stor frysepose. 2) Kom olie på en pande (gerne en wok-pande) og skru op på næsten maks varme. 3) Kom igen lidt olie påpanden og svits nu grønsagerne af i cirka 3-4 min. majsstivelse, 1 dL teriyaki sammen og kom det sammen med kyllingen ned i panden til grøntsagerne. 2-4 dL vand ned i panden (kom lidt vand i af gangen mens det jævner)
4 kyllingefileter, hver delt i 4. 1) Start med at stege baconen og lad det efterfølgende dryppe af på et stykke køkkenrulle. 2) Varm olien op og brun kyllingefileternepå alle sider. 3) Sautèr løg og hvidløg i olie på en varm pande. 5) Kom de brunede kyllingefileter tilbage i panden sammen med kyllingebouillonen og lad det koge under låg i 5 minutter. 4 kyllingefileter, hver delt i 4
Mozzarellaskiverne lægges i to rækker i midten af butterdejen og ovenpå lægges kyllingefileterne. Kom et stykke bagepapir på en rist og prik lidt huller i bagepapiret rundt omkring
Læg kyllingefileterne i en frysepose og hæld marinaden ned i posen. Sæt det marinerede kyllingekød på spyd og steg dem på en glohed grill-pande eller almindelig pande
Lad panden med nøddekaramellen stå på restvarmen fra komfuret eller skru ned på mindste varmeniveau, mens der formers, ellers kan det finde på at stivne for hurtigt
Rist cashewnødderne på en pande til de tager farve uden af blive brændte. Skrald gulerødderne og skær dem i tynde stave eller riv dem groft på et rivejern
Kyllingen steges blot på en pande i lidt smør og olie. Skær – nej vent, tag lige et par gummihandsker på først, så når du klør dig selv i øjnene senere, så falder de ikke ud af smerte – rundt om stilken i toppen af hver chili
Mandag skulle jeg hitte på et eller andet at lave til aftensmad og derfor begyndte jeg at bladre i nogle af alle mine kogebøger for at finde en ny spændende ret jeg ikke har lavet før